esmaspäev, 18. juuli 2011

Maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetus

1 kommentaar:

  1. Maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetus (MAK meede 3.1) väikeprojektid 2011

    PRIA toetust saab taotleda mikroettevõtja või põllumajandusega tegelev mikroettevõtja, kui investeeringuobjekt asub valla või alla 4000 elanikuga vallasisese linna või kuni 4000 elanikuga väikelinna territooriumil. Erandjuhul saab toetust taotleda kuni keskmise suurusega põllumajandustootja, kui kavandatav tegevus on turustamise eesmärgil biokütuse, biosoojuse või bioelektri tootmine biomassist.

    Toetatavateks tegevusteks on hoonete ja rajatiste ehitamine Ehitusseaduse mõistes (v.a lammutamine) ning hoone parendamine, samuti masina ja seadme ostmine ning paigaldamine. Samuti arvestatakse investeeringuga seotud turu-uuringu, turundustegevuse kulusid, kavandatava investeeringuobjektiga kaasneva litsentsi, patendi või kasuliku mudeli ostmist ning ehitiste puhul omanikujärelevalvet.

    Maksimaalne toetussumma ühe taotleja kohta on 100 000 eurot programmiperioodil. Toetuse määr on kuni 50% investeeringuobjekti maksumusest.
    Taotlusi võetakse vastu 29. augustist kuni 12. septembrini.

    Vt täpsemaid piiranguid taotleja osas:
    http://blog.projektid.ee/maapiirkonna_majandustegevus/

    Kui soovite sellest meetmest toetust taotleda, pöörduge julgelt meie poole. Aitame Teil välja selgitada toetusmeetmesse sobivuse. Seejärel saame aidata ka projektidokumentatsiooni koostamisega. Ideid testime jätkuvalt tasuta www.projektid.ee/idee.


    Parimat

    Tanel Käbin
    Projektikonsultant/kliendihaldur
    Projektiekspert OÜ


    | www.projektid.ee | 626 3236 | 56 212 919 |

    VastaKustuta