esmaspäev, 18. juuli 2011

Alla 40a. noore ettevõtja toetus PRIA

1 kommentaar:

  1. Edastame PRIA konkursi info. Põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja toetus (MAK meede 1.2).

    Toetust saab taotleda põllumajandusliku tegevusega alustav füüsilisest isikust ettevõtja või ühe või mitme füüsilisest isikust osanikuga osaühing. Taotluse esitamise ajal peab füüsilisest isikust ettevõtja olema noorem või osaühingu puhul peavad kõik osanikud ja juhatuse liikmed olema nooremad kui 40 aastat.

    Füüsilisest isikust ettevõtja ega osaühingu ükski osanik ei tohi taotluse rahuldamise hetkeks olla tegelenud põllumajandusliku majandustegevusega üle 18 kuu.

    Toetust võib taotleda põllumajandusliku tegevuse alustamiseks või arendamiseks.

    Abikõlbulikeks kuludeks loetakse teatud tingimustel ka kasutatud seadmete ja masinate ostuks tehtud kulud. Vt lähemalt http://blog.projektid.ee/mak-meede-1-2/

    Taotlusi võetakse vastu 9. - 29. augustini.

    Toetust antakse kuni 40 000 eurot. Põllumajandusliku tegevuse alustamiseks või arendamiseks kavandatud investeeringute rahaline maht kokku peab olema vähemalt 50% taotletava toetuse mahust.

    Kui soovite sellest meetmest toetust taotleda, pöörduge julgelt meie poole. Selgitame välja toetusmeetmesse sobivuse. Seejärel saame aidata ka projektidokumentatsiooni koostamisega. Ideid testime jätkuvalt tasuta www.projektid.ee/idee.


    Parimat

    Tanel Käbin
    Projektikonsultant/kliendihaldur
    Projektiekspert OÜ


    | www.projektid.ee | 626 3236 | 56 212 919 |

    VastaKustuta