esmaspäev, 26. september 2011

29. sept. kell 18.00 maagiline tervendamisõhtu koos Arvo Soometsaga

1 kommentaar:

  1. Ootame Sind neljapäeval, 29.septembril Pärnu Keskraamatukogus, Akadeemia 3, kell 18.00 maagilisele tervendamisõhtule koos Arvo Soometsaga, kes kõneleb maagilisest maatriksist ja psych-k-meetodist. Kuidas teha elus muudatusi valguse kiirusel, vabaneda piiravatest uskumustest või painavatest tervisehädadest?

    Maagiline Maatriks on Ameerika kiropraktiku dr. Richard Bartletti loodud Matrix Energetics´i tehnikatel põhinev tervendamissüsteem, mis käivitab vajalikud muudatused suhetes, tervises jm kvanttasandi kaudu. See meetod õpetab südame kaudu looma sidet ühendväljaga.

    Psych-k meetod aitab asendada piiravaid uskumusi uutega, mis sinu püüdlusi toetavad. Elu ongi ju suuresti meie uskumuste peegeldus.

    Maagiline Matrix on mänguline ja lihtne. Just see mängulisus ja lihtsus käivitab kvanttasandil positiivsed korrastavad muutused. Maagilises Matrixis on ainsaks mängureegliks see, et reegleid pole olemas.

    Maagiline Matrix on ohutu, sest teda rakendatakse ning ta rakendub vaid spetsiifilises teadvusseisundis, kus mitte iialgi ei saa midagi valesti minna.


    Seda teadvusseisundit on mõnedes praktikates nimetatud tingimusteta armastuseks, südames olemiseks jne...Selle seisundi saavutamises pole mitte midagi keerulist. Igaüks on võimeline seda seisundit ära õppima ja ära tundma kõigest mõneminutilise harjutamise järel.


    Maagiline Matrix sobib täienduseks kõikidele erinevatele teadvus-praktikatele, olgu see siis šamaanlus, reiki, jooga, kõikvõimalikud kvantpraktikad vms. Samuti sobib Maagiline Matrix lisanduseks klassikalistele ning alternatiivsetele tervendusmeetoditele.

    Maagiline Matrix on rakendatav ka nende inimeste poolt, kes ei tea üldse midagi ühestki tervendamis- ega teadvuspraktikast. Maagiline Matrix sobib kõigile.

    NB! Soovi korral saab iga osaleja klubiõhtul läbi teha tasuta praktilise individuaalseansi, mida võib kujundlikult nimetada vanade mustrite kokkukukutamiseks ja uute, inimese arengut toetavate mustrite loomiseks. Võite ise veenduda, kuidas inimene hetkeks kokku kukub ja endisest rõõmsamana jalule tõuseb – see on justkui restart arvutile.

    Õhtut viib läbi Maagilises Matrixi koolitaja Arvo Soomets. Pikem info kodulehel

    www.magicalmatrix.com. Kui soovite samal päeval Pärnus individuaalset eraseanssi, siis helistage telefonil 5138001 Arvo Soomets.

    55113851 38 001: 51 38 001 51 38 001

    Osalus: 8 eurot, võimaluse korral palume kaasa võtta täpne raha või teha ülekanne: (SEB a/a 10220095828012 , „Enesetäiendajate Selts märksõna: 29 sept. + osaleja nimi)

    Oodatud on nii Maagilise Matrixi koolituse läbinud, nende lähedased, sõbrad kui ka kõik muidu huvilised. Kohtumiseni!

    NB! Tutvuge kodulehel 8.10. toimuva Viljo Viljasoo edu ja elukõverate seminari infoga

    info: tel. 5295717

    http://www.enesetaiendajad.ee/

    VastaKustuta