kolmapäev, 9. märts 2011

Korraline katuste kontroll ( lisa eeelmisele postitusele)

1 kommentaar:

  1. Tere!

    Mul on hea meel kutsuda teid katusorganisatsioonide ja võrgustike koolitustele „Korraline katuste kontroll“. Toome Eesti parimad kodanikeühenduste koolitajad otse koju kätte, sest koolitused toimuvad Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

    KÜSKi toel pakume kahepäevast koolitust neile, kes on kordki esitanud küsimusi: miks meie liikmed on liiga passiivsed? miks on aasta lõpus tunne, nagu oleks kõvasti vaeva nähtud, aga saavutusi pole võtta? kuidas on tööpäevad nii pikaks kujunenud? kuidas korraldada meie organisatsioonis finantsjuhtimist? Esimesel päeval keskendutakse laiemale raamistikule, milles tugev katusorganisatsioon või võrgustik peab tegutsema, teisel käsitletakse konkreetsemaid vahendeid, kuidas oma katusorganisatsiooni või võrgustiku tööd tõhusamaks muuta. Kodanikuühiskonna toimimist ja kaasamist harjutab osalejatega Urmo Kübar (Tallinnas Elina Kivinukk), strateegilist planeerimist, tööd liikmetega ja läbipaistvust õpetavad Kristina Mänd ja Indrek Maripuu. Täpsem programm www.ngo.ee/katused.
    Koolitus Pärnus toimub 15. märtsil ja 20. aprillil kl 11.00-18.00 Terviseparadiisi koolitusruumides. Koolitusele on oodatud katusorganisatsioonide ja võrgustike eestvedajad - 1-2 inimest, kes loovad organisatsioonide hakkamasaamiseks sobivaid tingimusi nii töötajatele, liikmetele, vahenditele, ja kes koolituse teemadega iga päev kokku puutuvad.

    Koolitusi toetavad KÜSK ning Siseministeerium ja seetõttu on osalejatele ettevõtmised tasuta.
    Lisainfo ja registreerimine www.ngo.ee/katused.

    Tugevat kodanikuühiskonda soovides,

    Elina Kivinukk
    EMSL | 664 5069 | 513 3607
    Rotermanni 8 | 10111
    elina@ngo.ee | | www.ngo.ee

    VastaKustuta