teisipäev, 8. märts 2011

Kevadkool Pärnumaa vabaühendu​stele

1 kommentaar:

  1. Kutse Kevadkooli Pärnumaa vabaühendustele

    Ehk olete kuulnud, et EMSLi kolmas kevadkool keskendub kaasava eelarve koostamisele 18.märtsil Laitses.

    Kaasav eelarve lubab kodanikel ise otsustada, millele kulutada väiksem või suurem osa oma linna või valla eelarvest. Selle koostamine hõlmab ideede kogumist, nendele hinnangu andmist ja seejärel lõplike valikute tegemist – ikka üheskoos. Kevadkooli on oodatud omavalitsuste juhid, finantsnõunikud ja teised, kes on seotud eelarve koostamisega, et aga harjutused saaksid elulisemad, ootame ka nende häid partnereid vabaühenduste seast.

    Nii ongi meil otsepöördumine Pärnumaa vabaühendustele: teie maakonnast on registreerunud mitu omavalitsuse esindajat (vaata www.ngo.ee/kevadkool), kuid kohaliku tasandi ühendusi on vähevõitu. Mul oleks hea meel, kui mõned vabaühendused saaksid kevadkooli oma esindajaid saata.

    Laitses jagab oma nõuandeid Suurbritannia kaasava eelarve ekspert Oli Henman (Suurbritannia Big Society Network’i alaprojekt Your Local Budget), lahendame praktilisi ülesandeid, mis kaasava eelarve koostamisel keerulisemad, sõna saavad e-Riigi Akadeemia spetsialistid, kes on kohandanud soovitusi Eesti oludele.

    Täpsem info ja registreerimine www.ngo.ee/kevadkool. Tänu Tarkade Otsuste Fondile on koolitus osalejatele tasuta.

    Kaasavat elustiili soovides,

    Elina
    EMSL | 664 5069 | 513 3607
    Rotermanni 8 | 10111
    elina@ngo.ee | | www.ngo.ee

    VastaKustuta