reede, 4. veebruar 2011

Koolitus - Olulisemad toetused Eestis ja kuidas neid kasutada

1 kommentaar:

  1. Arvestades Eesti toetusvõimaluste soodsat hetkeseisu ning jätkuvalt kõrget nõudlust koolituste järele, korraldame selle teema paremaks käsitlemiseks kaks intensiivkoolitust. Tõenäoliselt võiks üks neist ka Teile huvi pakkuda.

    Mõlemad koolitused annavad osalejale teadmised ja oskused, mida läheb vaja edukaks raha taotlemiseks. Esimene on mõeldud mittetulunduslikule ja avalikule sektorile, teine on eriti kasulik ärisektori inimestele. Anname koolitusel ka individuaalset nõu, välkkonsultatsioone või Teie soovi korral kommenteerime Teie projektide ideesid.

    Koolitused kestavad 7 tundi ja tuginevad koolitajate ja Projektieksperdi kogemustele, teadmistele ning pikale koostööle taotlejate ning rahastajatega. Intensiivkoolituste kava lühidalt:

    1) Kes Teile raha annab (ja kui palju)
    2) Kuidas täpselt selgitada välja, kas Teie idee sobib konkursile või rahastajale
    3) Millest sõltub Teie projekti läbiminek (idee, taotleja, vormistus)
    4) Mis on suurimad ohud, mida Te peate projekti või taotlust kirjutades kindlasti vältima

    Koolituspäeval vaadatakse läbi kõik tähtsamad fondid, millest Te võite raha taotleda ning tutvustatakse olulisi nüansse ja kasulikke nippe, mis Teie projekti või taotluse läbimineku tõenäosust suurendavad. Koolituse edukal läbimisel on Teil endale sobivatest rahastusvõimalustest ning nende kasutamisest selge pilt.

    Osalustasu: 57 eurot + km 20%. Sisaldab jaotusmaterjali paberkandjal, jooke ning tervislikke suupisteid. NB! Kiiretele registreerijatele 50 eurot, vt soodustähtaegu:

    http://toetus.projektid.ee/mittetulundus
    http://toetus.projektid.ee/arisektor


    Parimat
    Markus A. Kõiv
    Projektiekspert OÜ juhataja
    tel 626 3236

    VastaKustuta