esmaspäev, 13. september 2010

Pärnus algab dr. Viljo Viljasoo 9 osaline loengutesari.

2 kommentaari:

  1. Pärnus algab dr. Viljo Viljasoo 9 osaline loengutesari.

    Loengusarja esimene loeng: laupäeval, 18.septembril 2010, kell 11:00-14:00 –“ ELUKÕVER JA ISIKLIK SAATUS”
    Loengusarja "Biotroonika" eesmärgiks on omandada teadmisi ja oskusi, mis on vajalikud 21.sajandi inimesele selleks, et oma tänase ja tulevase eluga edukalt toime tulla, elust rõõmu, õnne, naudingut ja mõnu tunda, olla alati ja rohkem eluga rahul. Õnnelikud on need, kes ise oma probleemidega toime tulevad!

    Lektor: dr. Viljo Viljasoo

    Registreerumine: otsijad@gmail.com

    Loengu toimumiskoht: Pärnu Keskraamatukogu, Akadeemia 3

    Loengu tasu: Etteregistreerumisel või ettetasumisel kuni 16 sept. 150 EEK, hiljem 200 EEK. A/a 10220095828012 Enesetäiendajate Selts . Seekord etteregistreerimine väga soovitav.


    ELUKÕVER JA ISIKLIK SAATUS

    Loengul käsitletakse bioenergeetikat ja – informaatikat, teabe hankimist infoväljast. Muu hulgas räägitakse inimese saatusest. Igal inimesel on oma olemise vajadused ja vajaduste teostamise eeldused, võimed. Millised on armastuse saladused? Kuidas on lood armastuse ja eduga sel aastal? Ja mida igaüks ise selle heaks ära saab teha?

    Isikliku ja üldise saatuse käsitlus. Isikliku saatuse olemus Teie Elukõvera alusel. Teie sünnipärased eeldused bioenergias, tervises, armastuses, sensitiivsuses, intellektis, saatuse ettemääratuse astmes, edus, karjääris, sotsiaalses heaolus ja põhiteguris, mis seob Teie elu küsimused.

    Kõigil soovijail on võimalus kohapeal tellida endale isiklik Elukõver ja Edukõver.

    LEKTOR:

    Maaülikooli õppejõud ja tehnikateaduste doktor V iljo Viljasoo on üks Eesti tuntumaid bioenergeetikuid, kes on üle 20 aasta pidanud loenguid erinevatel teemadel. Tehnikateadlasena püüab dr. Viljasoo kirjeldada bioenergeetika salapärast maailma täppisteaduste meetoditega.

    VastaKustuta
  2. Olete oodatud!

    Enesetäiendajate Klubi

    NB! Palun tutvuge kodulehel www.enesetaiendajad.ee ka tulevaste üritustega: 22 september tuleb meile külla sensitiiv, selgeltnägija- Jäneda nõid alias Ille Lepasepp, 29 septembril toimub Pärnus suguvõsa karma puhastamise rituaal -läbiviiaks terapeut Juta Tani ning 11 oktoobril esineb avaliku suure loenguga regresiooniterapeut Mai Agathe Väljataga.

    VastaKustuta