esmaspäev, 17. mai 2010

Rotermann - info võimalikele kauplejatele

2 kommentaari:

  1. Tallinna kesklinnas, Rotermanni kvartalis tegutseb alates eelmise aasta suvest uus, ainult eestimaist toidukraami müütav turg, kus talunikud ja väiketootjad saavad oma kaupa otse müüa. Seoses laienemisega ootab Rotermanni turg ka sel aastal juurde talunikke, kes soovivad enda poolt kasvatatud puu- ja köögivilja müüma tulla. Samuti on väga oodatud liha- ja piimatoodete pakkujad.

    Turg on avatud alates 14.maist, kolmapäevast reedeni kella 10.00st kuni 19.00ni ning laupäeval ja pühapäeval 10.00-16.00.

    Sügise poole ongi kavas turul spetsiaalseid õuna- ja seeneturge pidada, mistõttu oodatakse kauplema tublisid kodumaise õuna kasvatajaid ja usinaid metsaandide korjajaid. Alati võib ka naabrimeestega koopereeruda, et linna turule sõitmise kulusid kokku tõmmata.

    Rotermanni toiduturg on avaturg, kus müük toimub väljakul katusega kärudelt. Turg asub Tallinna südalinnas Viru hotelli ja sadama vahelisel alal Postimaja taga. Turul müüakse ainult kodumaist kraami: marju, puu- ja köögivilja, liha-, kala- ja piimatooteid, käsitsi tehtud leiba ja erinevaid küpsetisi. Kauplejad käivad koos Saaremaast Peipsini.

    Lisainfot kauplemise kohta saab telefonil 50 39 696, andre.poopuu@rotermann.com. Vaata ka www.rotermanniturg.ee.

    VastaKustuta
  2. Tere!

    Üldiselt lugu selline,et oman Lasnamäel suure klientuuriga müügikohtasid,müün oma kartulit,see aasta on kuidagi nii et oma kaup saan suht vara otsa,aga müügikohtasid ei tahaks jälle suveks kinna panna,oleksin huvitatud ka teiste kodumaiste köögiviljade müügist aga ei oska kusagilt alustada talunike otsimisega kelle kaupa müüja.Loomulikult oleksin ka nõus kellegi maasikakasvatajaga maasika müügi kaupa tegema.Arvan ,et sinu käest saan infot kuidas leida kasvatajaid kes otsivad müügi kanaleid.Üldiselt olen kõikidele pakkumistele avatud,ka pikemas perspektiivis kuna sügisest on plaan teha Lasnamäele eesti talutoodangu väike kauplus.

    Ei oskagi momendil rohkem midagi küsida,kui on omal küsimusi või kellegil teistel siis oleks meeleldi valmis vastama ja ka koostööd tegema.

    Kaido

    5573631.

    VastaKustuta