Koolitus Lauaetikett (koolitus koos praktilise osaga)
Koolituspäeva viivad läbi: Lektor: Krista Kalmus, K-Catering juhataja Lektor: Merle Ambre, florist-koolitaja
Koolitus toimub: 10. detsember 2009. a. Aadress: Pärnu Keskraamatukogu (Akadeemia 3) Koolituspäev algab kell 10:00 ja kestab 16:00-ni.
Koolitusteemad: I osa: - Kuidas leida oma üritusele sobiv lauakatmisviis ja suupistevalik?Millised on erinevad lauatüübid? - Kuidas sobitada etiketinõuded just meie üritusele sobivaks? - Millest alustada lauakatmist? - Kuidas sobitada laud, laudlinad, servjetid, lauanõud, klaasid, pokaalid, road, lauaseade? -Mida pakkuda? Milline võiks olla menüüvalik ja millised võiks olla kogused? Serveerimise põhireeglid. - Millal ja milliseid jooke pakkuda? Mida pakkuda aperatiivina, mida digestiivina? - Mida teha ja kuidas käituda, kui juhtub äpardus lauas? - Kas teha ise või tellida teenus? Mida silmaspidada teenuse tellimisel? - Kuidas katta jõululauda? Mida pakkuda jõululaual?
II osa - Lauaseade - Milline peaks olema jõuluseadeseade ülesehitus, lähtuvalt lauatüübist ja ka ruumi kujundusest, et moodustuks tervik? Millised on tehnilised nõuded seade valmistamisel? - Töövahendid, vajalikud abi-ja taimmaterjalid. - Millised värvid seadesse valida? Millised on selle aasta jõuluvärvid? - Missuguseid seade tüüpe kasutada. Ülevaade seadetest mida saaks jõululaudadel ja ruumikaunistusena kasutada. Otsime loovalt nutikaid võimalusi. - Praktilise tööna valmistame seaded ja näidatame ette põhilised võtted, mida kasutada seadete tegemisel. - Seaded mida teeme on loovad ja kasutame erinevaid lihtsaid nippe, et saavutada huvitav tulemus.
III osa Praktiline osa - katame üheskoos jõululaua. - Lisaks saab kaasa toiduretsepte, mida pakkuda jõululaual.
Koolituspäeva hind on 1440.- koos käibemaksuga (sisaldab õppematerjale ja kohvipausi).
Info ja registreerimine
Moonika Stamm müügikosultant tel 737 0994 mob 58379344 moonika.stamm@stokmann.ee
Koolitus Lauaetikett (koolitus koos praktilise osaga)
VastaKustutaKoolituspäeva viivad läbi:
Lektor: Krista Kalmus, K-Catering juhataja
Lektor: Merle Ambre, florist-koolitaja
Koolitus toimub: 10. detsember 2009. a.
Aadress: Pärnu Keskraamatukogu (Akadeemia 3)
Koolituspäev algab kell 10:00 ja kestab 16:00-ni.
Koolitusteemad:
I osa:
- Kuidas leida oma üritusele sobiv lauakatmisviis ja
suupistevalik?Millised on erinevad lauatüübid?
- Kuidas sobitada etiketinõuded just meie üritusele sobivaks?
- Millest alustada lauakatmist?
- Kuidas sobitada laud, laudlinad, servjetid, lauanõud, klaasid, pokaalid,
road, lauaseade?
-Mida pakkuda? Milline võiks olla menüüvalik ja millised võiks olla
kogused? Serveerimise põhireeglid.
- Millal ja milliseid jooke pakkuda? Mida pakkuda aperatiivina, mida
digestiivina?
- Mida teha ja kuidas käituda, kui juhtub äpardus lauas?
- Kas teha ise või tellida teenus? Mida silmaspidada teenuse tellimisel? -
Kuidas katta jõululauda? Mida pakkuda jõululaual?
II osa
- Lauaseade
- Milline peaks olema jõuluseadeseade ülesehitus, lähtuvalt lauatüübist ja
ka ruumi kujundusest, et moodustuks tervik? Millised on tehnilised nõuded
seade valmistamisel?
- Töövahendid, vajalikud abi-ja taimmaterjalid.
- Millised värvid seadesse valida? Millised on selle aasta jõuluvärvid? -
Missuguseid seade tüüpe kasutada. Ülevaade seadetest mida saaks
jõululaudadel ja ruumikaunistusena kasutada. Otsime loovalt nutikaid
võimalusi.
- Praktilise tööna valmistame seaded ja näidatame ette põhilised võtted,
mida kasutada seadete tegemisel.
- Seaded mida teeme on loovad ja kasutame erinevaid lihtsaid nippe, et
saavutada huvitav tulemus.
III osa
Praktiline osa
- katame üheskoos jõululaua.
- Lisaks saab kaasa toiduretsepte, mida pakkuda jõululaual.
Koolituspäeva hind on 1440.- koos käibemaksuga (sisaldab õppematerjale ja
kohvipausi).
Info ja registreerimine
Moonika Stamm
müügikosultant
tel 737 0994
mob 58379344
moonika.stamm@stokmann.ee