teisipäev, 13. märts 2012

N.15.märts kell 18.30-20.30 Tervendaja ja väemees Ralf Neemlaid

1 kommentaar:

  1. Kuidas on alanud Sinu aasta, kas pakatad värskest energiast ja teotahtest?

    Kui vajad siiski pisut ergutust, oled oodatud kuulama teadjameest Ralf Neemlaidi.

    Tervendaja ja väemees, kauaaegne karate-treener ja presidendi ihukaitsjate õpetaja-sensei RALF NEEMLAID räägib pärnakatele sellest, kuidas olla enam harmoonias ja terve.

    Jutuks tuleb:

    •energiaharjutused – kas vikerkaaresild imedemaale?
    •mis muudab energiaharjutused tõhusaks ehk miks saab samu harjutusi tehes ühest meister, teine on ikka haige, aga kolmanda elu suisa särab?
    •puudutame põgsalt DNA-ravi – uus võimalus vabaneda stressist ja haigustest
    •7 sammu harmooniasse ehk kuidas leida tasakaalu enese ja maailmaga
    NB! Teeme ühismeditatsiooni ja vaatame videofilmi

    Ralf Neemlaiu koduleht on http://www.hagal.ee/ . Ralf on nõus Pärnus soovijaid ka eraviisiliselt nõustama, kontaktid kokkuleppimiseks ja suhtlemiseks leiate tema kodulehelt.

    Toimumisaeg: Neljapäev, 15.märts kell 18.30-20.30

    Toimumiskoht: Pärnu Keskraamatukogu alumine saal , Akadeemia 3, Pärnu

    Osalusrõõm : Tasuda saab ( 8 € ) nii sularahas kohapeal, kui ka ettemaksuna Enesetäiendajate Selts pangaarvele SEB pank 10220095828012

    Ajakirjanik Kristel Rõssi lühiintervjuu Ralf Neemlaiuga:

    Kuidas sa ennast ise tituleerid, kas oled tervendaja?
    Kui tegin aastaid tagasi karates musta vöö 3. astme eksami, sai minust sensei, eesti keeli õpetaja.Tean, et annan inimestele tervist ja hingeabi. Mõned ütlevad minu kohta: tervendaja, väemees, teejuht. Ise pole selle üle pead vaevanud. Olen Ralf.

    Mida tähendab sinu jaoks tasakaal ja kuidas ammutad eluks energiat?
    Tasakaal on tunnetus, mida sa hetkel vajad selleks, et olla õnnelik ja terve. Mõni vajab tohutus koguses asju ja stimulaaroreid, teine tunneb rõõmu lihtsast olemisest. Leida piir selle vahel, mis aitab sind edasi liikuda ja mis takistab, ongi tasakaal ehk harmoonia.
    Energiat ammutan hetkes olemisest. Kui see õnnestub, olen ka pärast 12 tunnist tervenduspäeva ja sellele järgnevat võimlemist särtsu täis. Olles hetkes siin ja praegu kulgeb kõik pingutuseta – mingi aeg tegin selleks harjutusi, nüüd on see minu elulaad.
    Kui vahel tunnen väsimust, otsin põhjuseid millessegi klammerdumises.

    Mida soovitad inimesele, kes kurdab, et uus aasta algas tujutult ja energiavaeselt ning depressiivne meeleolu on kestnud juba päris kaua?
    Kui te olete tujutu ja depressioonis, puudub teie elul siht. Kui omate sihti, visiooni, suunda ja tegutsete selles suunas, jätkub energiat teile ja kogu maailmale. Kuni te pole sihti leidnud, tuleb teha energiaharjutusi selleks, et juskui tõusta vaatlustorni, kus näha elu laiemalt ja olla kõrgemal argimuredest. Seal leiate oma suuna.

    Kas inimene saab ise mõjutada oma DNAd ja alateadvust?
    Inimene saab mõjutada nii DNAd kui alateadvust, kui ta on kõrgemal argimuredest. Igapäevasekeldused on müür teie ning alateadvuse ja DNA vahel. Alateadvust saate mõjutada süvameditatsioonis, samuti saab teid sinna viia inimene, kes kulgeb sisemises rahus.

    info: tel. 5295717

    http://www.enesetaiendajad.ee/

    VastaKustuta