neljapäev, 27. oktoober 2011

Esita Pärnumaa kodanikuühiskonna 2011. aasta tegijate kandidaate!

1 kommentaar:

  1. Kutsume üles esitama

    Pärnumaa kodanikuühiskonna 2011. aasta tegijate kandidaate!


    Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus koostöös Pärnu Maavalitsuse ja Pärnumaa Omavalitsuste Liiduga soovib tunnustada Pärnumaa kodanikuühiskonna 2011 aasta tegijad.

    Aasta tegijate väljaselgitamise eesmärk on teadvustada kodanikualgatuse rolli ja tugevdada kodanikuühiskonna tavasid Pärnumaal.

    Aasta tunnustuse pälvivad eraisikud või organisatsioonid, kes on aktiivsed kodanikuühiskonna eestvedajad või toetajad või kelle tegevuse tulemusena toimuvad Pärnumaa kodanikuühiskonnas märkimisväärseid arengud.

    2011. aasta tunnustamise kategooriad:

    Aasta kodanikeühendus (MTÜ, SA, seltsing)
    Aasta vabatahtlik
    Aasta kodanikualgatust toetav äriühing
    Aasta kodanikualgatust toetav kohalik omavalitsus
    Pärnumaa Kodanikuühiskonna aasta tegu 2011

    Aasta teo valiku on juhtmõte on vabatahtlik tegevus.
    Soovime esile tuua ühenduste või eraisikute poolt algatatud tegevusi, mis on 2011. aastal Pärnumaal aidanud kaasa ühiskonna sidususele ja aidanud kaasa vabatahtliku tegevuse võimaluste laiendamisele.


    Kandidaadi ülesseadjal palume esitada:
    Argumenteeritud kirjalik põhjendus valitud kategooria kandidaadi kohta, mis sisaldab kuni kolme head näidet kandidaadi tegevusest kodanikualgatuse toetajana, kandidaadi kontaktandmeid (nimi, telefon, e- post, postiaadress, kodulehekülje aadress) ja kandidaadi esitaja kontaktandmed (nimi, telefon, e-post).



    Ettepanekud kandidaatide kohta palume saata kirjalikult e-posti teel hiljemalt 1. novembriks
    aadressil: krista@peak.ee. või saata posti aadressil: Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Akadeemia 2, 80010 Pärnu, märksõnaga „ aasta tegijad“


    Kõik esitatud kandidaadid kutsutakse detsembrikuus toimuvale kodanikuühiskonna aasta tegijate pidulikule vastuvõtule ja väljasõidule Tallinna, kus toimub kohtumine Pärnumaalt valitud riigikogu saadikutega .


    Lisainformatsioon:
    Krista Habakukk
    Tel: 445 5555
    krista@peak.ee
    www.peak.ee

    VastaKustuta