esmaspäev, 18. juuli 2011

Projektivõimalused: õppelaborid; turism

1 kommentaar:

  1. Aktuaalsete konkursside info:

    * Õpetajakoolituse õppelaborid

    Õpetajakoolitust pakkuvatel ülikoolidel avaneb võimalus parandada tehnoloogiainvesteeringutega õpetajakoolituse ja kasvatusteaduse erialade õppeinfrastruktuuri, soodustades eelkõige ainedidaktikaalasteks õpinguteks vajalike õppelaborite loomist.

    Toetatakse õppelaborite loomist ning õppeaparatuuri ja -seadmete ostmist, paigaldamist, seadistamist ja kasutajate instrueerimist.
    Alameetme raames on õigus toetust taotleda Eesti avalik-õiguslikul ülikoolil, milles 1. jaanuari 2009. aasta seisuga oli loodud vähemalt 200 kõrghariduse riikliku koolitustellimuse alusel moodustatud õppekohta õpetajakoolituse ja kasvatusteaduse õppesuunal.

    Taotleja võib projekti kaasata partnereid, kelleks võivad olla ka Eesti rakenduskõrgkool ja rakenduskõrgharidust pakkuv ülikool, millel riikliku koolitustellimuse alusel moodustatud õppekohad puuduvad.

    Taotlusvoor on avatud 16. septembrini 2011.
    Lähem info:
    http://blog.projektid.ee/opetajakoolituse-oppelaborid


    Veel konkursse:

    * Archimedes Kõrgkooli innovatsioon, 6. juuli.
    Taotlusi saavad esitada kõrgkoolid ja kõrgkoolide pidajad eesmärgiga praktiseerida uuenduslikke lahendusi nii taseme õppe, täiskasvanute tööalase koolituse läbiviimisel kui ka õppe üldisel korraldamisel. Uuenduslikud lähenemised võivad olla seotud IT -lahendustega, õppemeetoditega, õppetöö korraldamisega kui ka säästlike lahendite kasutamisega.

    * EAS turismiturunduse meede avalikule ja kolmandale sektorile. Toetust on võimalik taotleda: turundusürituste korraldamiseks, välismessidel osalemiseks, infokandjate valmistamiseks-levitamiseks, pressireiside jm -ürituste korraldamiseks, veebiarenduseks ja e-turunduseks.
    http://blog.projektid.ee/eas-turismiturundus-avalik-kolmas

    * EAS turismiturunduse toetus ettevõtjatele. Toetust on võimalik taotleda turundusürituste jm müügiedendustegevuste korraldamiseks, välismessidel osalemiseks, turismitoodete visuaalse identiteedi väljatöötamiseks, infokandjate valmistamiseks-levitamiseks, pressireiside jm -ürituste korraldamiseks, veebiarenduseks ja e-turunduseks.
    http://blog.projektid.ee/eas-turismiturundus-ettevotjale

    * KIK vooluveekogude seisundi parandamine, 27. juuni.
    http://blog.projektid.ee/vooluveekogud-2

    * SA Innove meede 1.3.3 „Töölesaamist toetavad hoolekandemeetmed”, 27. juuni.
    http://blog.projektid.ee/esfhoolekandemeetmed/

    * KIK Jäätmete kogumise, sortimise ja taaskasutusse suunamise arendamine, 29. juuni.
    http://blog.projektid.ee/jaatmed

    * Rahvusvaheline taotlusvoor kasutajasõbralike e-teenuste arendamiseks, tähtaeg 4. oktoober.
    http://blog.projektid.ee/e-teenuste-arendamine-vinnova

    * Kui puutute kokku projektidega, on ilmselt sageli vaja eelarveid koostada. Oleme koostööpartneriga (Exceli koolitaja) teinud küsitluse, kus uurime, milliste probleemidega puututakse kokku. Kui leiate 2,5 minutit, et küsitlus ära täita, saab koolitaja täiendada Exceli kursust ning tänutäheks aja eest on Teil võimalik valida Teile sobiv soodustus. Vt kohe, sest see võimalus on ainult 15. juuni südaööni!
    http://koolitus.projektid.ee/exceli-kursus/

    Teie ideede analüüs ja kulutuste testimine on tasuta ja konfidentsiaalne http://projektid.ee/idee. Projekte, äriplaane, finantsprognoose ja taotlusi koostame meeleldi.


    Parimat

    Tanel Käbin
    Projektikonsultant/kliendihaldur
    Projektiekspert OÜ


    | www.projektid.ee | 626 3236 | 56 212 919 |

    VastaKustuta