neljapäev, 7. juuli 2011

19.-26.oktoobril 2011 Üle-eestiline noorsootöö nädal

1 kommentaar:

  1. Head noorsootöötajad!

    Eesti Noorsootöö Keskusel (ENTK) on hea meel teada anda, et 2011.aasta 19.-26. oktoobril toimub üle-eestiline noorsootöö nädal.

    Noorsootöö nädala eesmärk on kaasata noorsootöösse sihtgruppe, kes pole varem noorsootöös osalenud ja noorsootöö tutvustamine laiemale avalikkusele.

    Noorsootöö nädala tegevuste osas on kõik teie ideed teretulnud, kuid mõnede soovitustena võib välja tuua alljärgnevad:

    * Avatud noortekeskuste noorsootöötajad läheksid koolidesse oma tegevusi tutvustama (tutvustamine läbi tegevuste, tutvustada oma noortekeskuse huvitavaid võimalusi).

    * Ülikoolides, kus noorsootööd õpetatakse, teha noorsootöö eriala tutvustuspäev. Üliõpilased lähevad üldhariduskoolidesse noorsootöö eriala tutvustama.

    * Avatud noortekeskustes toimuvad avatud uste päeva üritused lastevanematele (noored ja vanemad koos või eraldi).

    * Kohalike noortekogude tegevused ja istungid seoses noorsootöö nädalaga.

    * Teavitamis- ja nõustamiskeskused ja noorteühingud (ühislaagrid, tegevused).

    * Vastuvõetud vabatahtlike ja nende maade kultuuripäevad.

    * Maavalitsuse nõunikud planeerivad oma noorsootööalased nõupidamised ja kohtumised (sh maakondlik noortekogu) sellele nädalale.

    Noorsootöö nädala keskne teema on noorsootöö võimaluste ja positiivsete kogemuste tutvustamine nii noortele kui täiskasvanutele.

    Nädala raames toimuvate tegevuste parema ülevaate saamiseks luuakse Eesti Noorsootöö Keskuse kodulehele ( www.entk.ee ) noorsootöö nädala kalender, kuhu organisatsioonid saavad oma tegevused sisse kanda. Toimuvaid üritusi saab hakata kalendrisse registreerima augusti lõpus!

    Parimaid ideid/üritusi on plaanis ENTK eestvedamisel kajastada üleriigilises ja regionaalses meedias (nii artiklid lehtedes/ajakirjades, raadio kui televisioon).

    Kindlasti tuleb noorsootöö nädalaga seoses veel täiendavat informatsiooni, kuid praeguseks soovime kõigile ilusat suve jätku ning hakake juba vaikselt mõtlema, kuidas ning millise üritusega saaks teie organisatsioon noorsootöö nädalast osa võtta.

    Heade soovidega,

    Ingrid Väravas
    Kutse väärtustamise suuna juht
    Eesti Noorsootöö Keskus
    Uuslinna 10, 11415 Tallinn
    Tel: 7 350 391
    Mob: 53 00 6325
    E-post: ingrid.varavas@entk.ee
    Veeb: www.entk.ee


    Iga noor on väärtus.
    Tulevik tehakse täna.

    VastaKustuta