neljapäev, 9. juuni 2011

Vaimsete praktikate ja tuleviku teraapia töötuba

1 kommentaar:

  1. Enamikul inimestest, kes osalevad vaimse enesearengu loengutel või seminaridel, on tugev teoreetiline pagas, mis kipubki jääma teoreetiliseks, kuna ei toimu loengul või seminaril õpitu integreerimist igapäevaellu. 13.juuni töötoas teeme praktilisi harjutusi, et parandada oma tõelise olemusega ühenduse saamiseks vajalikke oskusi: keskendumine, lõdvestumine, visualiseerimine, tunnetamine. Lõpetuseks teeme ühe rännaku tulevikku Tulevikuteraapia abil, et heita pilk Eestimaa tulevikule.
    Juhendajast:
    Kreet Rosin on Reiki Meister (õpetajad: Linde Toompuu ja Jaan Jääts),Tulevikuteraapia terapeut (õpetaja: Anne Jirsch Inglismaalt), TFT- ehk mõtteväljaraviterapeut (õpetaja: Kevin Laye Inglismaalt), raamatu “Minu külluse raamat” autor, kes õpib alates 2008.aastast holistilist psühhoteraapiat ning on alates 2008.aastast juhendanud nii Reiki kursusi kui muid vaimse enesearengu kursusi. Kreet tegeleb igapäevaselt mediteerimise (millega alustas teismelisena), reiki, jooga ja muude vaimsete praktikatega, mis aitavad muuta igapäevaelu nauditavamateks.

    Osalustasu: eelregistreerimisel või ettemaksmisel kuni 11.juunini 10 EUR, hiljem 12 EUR (MTÜ „Enesetäiendajate Selts“ arvele SEB panka a/a 10220095828012)
    Lisainfo ja registreerumine : otsijad@gmail.com või 5295717
    Toimumisaeg: Esmaspäev 13 juuni 18.00-20.00 Keskraamatukogu rippsaalis
    Tulevikuteraapia, Reiki ja TFT (koputamise ehk mõtteväljaravi) seanssidele Pärnus on mõned vabad ajad 11.juuni ja 13.juuni päevaseks ajaks.
    Seanssidele registreerumiseks kirjutada kreet.rosin@gmail.com.
    TFT täpsem info on siin:http://www.teadlikareng.com/tft-ehk-koputamine.html
    Tulevikuteraapia info on siin: http://www.teadlikareng.com/tulevikuteraapia.html

    NB! On mõned vabad kohad Riia käsitöölaadale
    info: 5295717 Malle

    VastaKustuta