neljapäev, 9. juuni 2011

Projektid: Excel; IKT; Ettevõtlus, turism, kogukond, külad, noored - Leader (Pärnumaa)

1 kommentaar:

  1. Tere!

    * Kui puutute kokku projektidega, on ilmselt sageli vaja eelarveid koostada. Oleme koostööpartneriga (Exceli koolitaja) teinud küsitluse, kus uurime, milliste probleemidega puututakse kokku. Kui leiate 2,5 minutit, et küsitlus ära täita, saab koolitaja täiendada Exceli kursust ning tänutäheks aja eest on Teil võimalik valida Teile sobiv soodustus. Vt kohe
    http://koolitus.projektid.ee/exceli-kursus/

    * Tiigrihüppe Sihtasutus kuulutab üldhariduskoolidele välja konkursi Innovaatiline Kool 2011, mille raames toetatakse koolides läbiviidavaid infotehnoloogiavaldkonna arendusprojekte. Tähtaeg on 1. september 2011.Taotlusesse võivad kuuluda kõik innovaatilise projekti elluviimiseks vajalikud IKT kulutused, sh riistvara, tarkvara, võrguehitus, võrguseadmed, projektijuhtimise tasu, koolituskulud, õppematerjalide või õpitarkvara loomine jne. Konkursil võivad osaleda kõik munitsipaal-, riigi - ja eraomanduses olevad üldhariduskoolid. Projektis on vajalik koolipidaja/omanikupoolne omafinantseering vähemalt 50% taotletavast summast.
    http://blog.projektid.ee/innovaatiline-kool-2011

    * Leader: Pärnu Lahe Partnerluskogu. Häädemeeste, Tahkuranna, Audru, Tõstamaa, Varbla, Koonga, Sauga, Lavasaare, Saarde ja Kihnu vald. Lähim taotlusvoor on avatud 6.-10. juuni. Järgmine 26.-30. september 2011. NB! Meetmed on avatud seni, kuni meetmes raha jätkub.
    1. Koostöö, koolitus, ja teavitustegevus
    2. Külade elukeskkonna uuendamine ja arendamine
    3. Noorte kaasamine kogukonna elukeskkonna parandamisse
    4. Ettevõtluse konkurentsivõime tõstmine
    5. Turismi edendamise meede Romantiline rannatee
    http://blog.projektid.ee/leader-tegevusgrupp-parnu-lahe-partnerluskogu


    Vaatamata palavale suvele, aitame jätkuvalt projektitaotlusi koostada :). Ideede analüüs ja kulutuste testimine on tasuta ja konfidentsiaalne http://projektid.ee/idee.


    Parimat

    Markus A. Kõiv
    juhataja
    Projektiekspert OÜ

    | info@projektid.ee | www.projektid.ee | 626 3236 |

    VastaKustuta