kolmapäev, 22. juuni 2011

Eakate festival 2011 - konkurss

2 kommentaari:

  1. Tere,

    Edastan Teile sel aastal 30. sept - 1.okt Tallinnas toimuva Eakate
    festivali raames korraldatava konkursi info. Meiliga on kaasas kiri,
    millest leiate täpsema info konkursi kohta.

    Seoses festivali päevakava planeerimise ja täpsustamisega ning
    korraldusliku infoga plaanime teile enne üritust veel meili teel infot
    saata.

    Kui Te tunnete, et ei vaja seda infot, saatke meile sellekohane teade ja
    me kustutame Teid oma meililistist.

    Lugupidamisega,
    Eha Topolev
    MTÜ Inkotuba
    Tegevdirektor
    Tel 6711 504

    VastaKustuta
  2. Eakate Festival läheneb ja MTÜ Inkotuba kuulutas taas välja konkursi „Aastad täis sära ja väärikust“, et tunnustada neid, kes on 2010-2011 panustanud eakate elu väärikamaks ja aktiivsemaks muutmisel. Konkursi parimaid premeeritakse 30. septembril - 1.oktoobril Tallinnas toimuval Eakate festivalil. Esmakordselt antakse välja ka Karuohaka tiitel.
    Eelmisel aastal laekus konkursile rohkem kui 30 väärikat tegu. Ka tänavu ootame konkursile osalema tegusid, mis on eakate elu ergutanud ning paremaks muutnud ja seda ajavahemikul 2010 – 2011. Esitamiseks sobivad näiteks põneva eakatele suunatud ürituse korraldamine, sportimis- või suhtlemisvõimaluse loomine, kooskäimisikoha rajamine, traditsiooni algatamine, abivahendi valmistamine jne. Vahva eakatele suunatud teo või hobi võivad esitada konkursile nii tegijad ise kui nende tuttavad, naabrid, pereliikmed, ühendus, organisatsioon jt
    Oluline on meeles pidada, et konkursil ei võistle mitte need inimesed, vaid nende TEGU! Oodatud on nii suured kui väikesed teod.
    Leiame, et konkurss on ühtlasi hea võimalus kohalikele omavalitsustele, organisatsioonidele ning ühendustele tõsta esile oma kodukanti ja silmapaistvaid inimesi, tunnustada parimaid ja tegusamaid. Esmakordselt annab MTÜ Inkotuba sellel aastal välja ka Karuohaka tiitli. Konkursi raames saab saata infot tegudest või puudujääkidest, mis puudutavad eakaid inimesi ja mis on teeninud eakate kriitika ja terava tähelepanu. Märksõnaks tuleb sel juhul lisada „Karuohakas“
    Konkursil osalemiskes tuleb saata huvitava teo või tegevuse kirjeldus e-mailile: eakad@festival.ee või postiaadressile: MTÜ Inkotuba, Hariduse tn. 6, 10119 Tallinn. Kirjelduse pikkus maksimaalselt 1 A4. Juurde võib lisada 1-3 kirjeldavat fotot. Kindlasti tuleb lisada esitaja kontaktandmed! Tähtaeg kirjelduse saatmiseks on 20. september 2011.
    Parimad teod pärjatakse auhindadega 30.09.-1.10 Tallinnas Salme kultuurikeskuses teistkordselt toimuval Eakate festivalil. Võitjate väljakuulutamine toimub festivali avamisel, 30. septembril kell 11.
    Eakate festivaliga tähistame Eestis rahvusvahelist eakate päeva. Eakate festivali eesmärk on väärtustada eakate rolli ühiskonnas, näidata aktiivse ja tervisliku eluviisi võimalusi, ning pakkuda kohtumis- ja suhtlemisvõimalust. Salme Kultuurikeskuses (Salme tn 12, Tallinn) ootab kõiki eakaid nendel päevadel hea tuju, muusika ja tants, kasulikud loengud, mess ja palju muud - kõik selleks, et panna elu kuldsed aastad enda jaoks särama! Lisainfo festivali kohta: www.inkotuba.ee
    Palume teie kaasabi nii konkursi- kui festivaliinfo levitamisel teie omavalitsuses, päevakeskustes, eakate ja pensionäride ühendustes, huvialaringides, et jõuda kõigi nendeni, kellele nii konkurss kui festival huvi pakuvad.
    Eakate festivali korraldaja on MTÜ Inkotuba. Eakate festivali korraldamist toetab TENA.
    MTÜ Inkotuba pakub igapäevateenusena vastuseid põetushoolduse ja pidamatusalastele küsimustele ning annab tasuta professionaalset abi kõikidele soovijatele. Inkotoast saab soetada vajalikke sidemeid, mähkmeid, hooldus- ja abivahendeid, samuti korraldab MTÜ Inkotuba pidamatusealaseid koolitusi. Tallinnas koguneb MTÜ Inkotuba eestvõtmisel korra kuus Tallinna omastehooldajate tugirühm. Lisaks Tallinnale on Inkotoad Tartus, Pärnus, Võrus, Viljandis, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares, Paides, Kohtla-Järvel ja Narvas.
    Lisainfo:
    Eha Topolev MTÜ Inkotuba juht E-mail: eha@inkotuba.ee Mob: 5341 0442
    www.inkotuba.ee
    www.kuivaks.ee

    VastaKustuta