reede, 1. aprill 2011

Lairiba interneti loomise toetus

1 kommentaar:

  1. EAS alustab 29. märtsist internetiühenduste arendamise meetmesse taotluste vastuvõtmist. Taotluste vastuvõtt lõppeb 30. mail. Tähtajaks laekunud taotlustest koostatakse pingerivi, mille alusel rahastatakse taotlusi kokku kuni 12 782 330 euro ulatuses.

    Meetme eesmärgiks on internetiühenduse kättesaadavuse parandamine piirkondades, kus sobiva taristu puudumise tõttu ei ole kiire internetiteenus täna lõppkasutajatele kättesaadav. Sobiva taristu ehk baasvõrgustiku väljaehitamise tulemusena on neis piirkondades edaspidi võimalik varustada kodud, ettevõtted ning ametiasutused, mis asuvad kuni 1,5 km kaugusel rajatavast baasvõrgust, andmesideühendusega kiirusega 100 Mbit/sek või enam.

    Toetust saavad taotleda kõik mittetulundusühingud ja sihtasutused, kelle põhikirjaliseks eesmärgiks on meetmest toetatavate tegevuste elluviimine. Vooru eelarve on 12 782 330 eurot ning taotletava toetuse suurus projekti kohta võib olla kuni 639 116 eurot. Toetus võib katta kuni 85% projekti abikõlblikest kuludest. Taotlused tuleb esitada EASi.

    http://blog.projektid.ee/lairiba-internet/

    NB! Erinevaid toetusvõimalusi tutvustan 6. aprillil mittetulundus- ja avalikule sektorile http://toetus.projektid.ee/6apr.
    Samalaadne koolitus ärisektorile on 26. mail http://toetus.projektid.ee/26mai.

    Anname koolitusel ka individuaalset nõu, välkkonsultatsioone ja saame kommenteerida ka Teie projektide ideid.


    Parimat

    Tanel Käbin
    Projektikonsultant/kliendihaldur
    Projektiekspert OÜ


    | www.projektid.ee | 626 3236 | 56 212 919 |

    VastaKustuta