reede, 1. aprill 2011

Koolitus: Avalike teenuste pakkumine mittetulundusühingute poolt läbi delegeerimise.

1 kommentaar:

  1. Avalike teenuste pakkumine mittetulundusühingute poolt läbi delegeerimise.13., 21. ja 29. aprill, PÄRNUKoolituspäevad algavad kell 12.00. Toimumiskoht teavitatakse ainult registreerinud osalejatele.
    Koolituse sihtrühmaks on MTÜ-d, kes kavandavad pakkuda või juba pakuvad avalike teenuseid kohalikule omavalitsusele läbi delegeerimise. Ühest ühingust ootame soovituslikult vähemalt kahte inimest.
    Koolituse teemade käsitlus päevade kaupa
    1. päev. Avaliku teenuse mõiste, delegeerimise olemus, seadusandlikud alused, hangetes osalemine.
    2. päev. Avaliku teenuse väljatöötamine, äriplaan, lepingulised suhted.
    3. päev . Avaliku teenuse hinnakujundus, turundus, kommunikatsioon.
    Koolitusel kasutatakse aktiivõppe meetodeid ja tutvustatakse Pärnumaa näiteid.
    Koolitajad: Kaie Toobal, Margit Kool, Krista Habakukk
    Ühe koolituspäeva pikkus on 6 ak/h..
    NB! Lisaks Soovitame jälgida kodulehte: www.kysk.ee/?s=464 , kus aprillis on avanemas avalike teenuste delegeerimise I etapi taotlusvoor ühendustele! Toetatavate projektide põhisuunaks on avalike teenuste kättesaadavuse ja kvaliteedi tagamine kodanikeühenduste ja avaliku võimu (kohalik omavalitsus, ministeerium) koostöö tulemusena. Siinkohal nii olemasolevate kodanikeühenduste poolt pakutavate avalike teenuste arendamine, (tegevuse) laiendamine kui ka uute teenuste väljatöötamine. Fookuses sotsiaalteenused (nii ennetustööle kui ka tagajärgedega tegelemisele keskenduvad teenused) ning sotsiaalprobleeme ennetavad ja sotsiaalteenuste vajadust vähendavad teenused (sport, noorsootöö, huvi- ja vabaharidus, kogukonnateenused).end_of_the_skype_highlightingKoolituse osalustasu on 21 EU, mis sisaldab endas 3 päeva kohvipausi kulu.
    Informatsioon ja registreerimine kuni 8. aprillini e- posti aadressil: info@peak.ee
    Registreerimisel palume kirjutada
    1. Organisatsiooni nimi:2. Organisatsiooni kontaktandmed: ( telefon ja e- posti aadress)3. Kas omate täna delegeeritud teenuse pakkumise kogemust? Mis valdkonnas?4. Mis valdkonnas ja millist avalikku teenust soovite välja töötada/ arendada5. Osalustasu arve saaja aadress? ( NB? arve saame esitada vaid registris olevale MTÜ-le)Täpsem päevakava saadaval kodulehel: www.peak.ee alates 28.03
    Lugupidamisega

    Krista Habakukk
    Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus
    Mittetulundusühingute konsultant
    Tel: 44 555 55
    Mob: +372 555 33 990
    krista@peak.ee

    VastaKustuta