esmaspäev, 21. märts 2011

Raekülas algasid ettevalmistused Ameerika nädalaks

1 kommentaar:

  1. P R E S S I T E A D E
    17.märts 2011. a.
    Raekülas algasid ettevalmistused Ameerika nädalaks

    Reedel, 11. märtsil, kohtusid Raeküla Vanakooli Keskuses Ameerika Ühendriikide Saatkonna liikmed Bill O’Connor, Tiiu Vitsut ja Pärnu Linnavalitsuse esindajana välissuhete ja protokolli nõunik Anu Juurma-Saks sügisel toimuva sündmuse „Ameerika nädal Pärnus“ korraldajate Imbi-Ly Tasase ja Piia Karroga. Saatkonna esindajad tõid endaga kaasa, justkui Ameerika nädala sissejuhatuseks, ka plakatinäituse „From Sea To Shining Sea“, mis alates käesolevast nädalast on keskuse fuajees kõigile huvilistele vaatamiseks.

    Ameerika nädal toimub Pärnus 25. oktoobrist 1. novembrini. Nädala raames on Pärnu linn justkui suur Ameerika. Endale leiavad pesa kõik Ameerika osariigid ja seda meie lasteaedades, koolides, kultuurikeskustes ja teistes organisatsioonides. Igal neist lehvib vastava osariigi lipp ja korraldatakse ettevõtmisi, mis kõige enam konkreetset osariiki iseloomustab. Teeme ettevalmistusi, et juba enne sügisel saabuvat nädalat hakkaksid omavahel koostööd tegema Ameerika ja Pärnu linna haridusasutused, kodanikeühendused, omavalitsused, ettevõtjad jne. Kavandatav sündmus sisaldab endas mitmeid kontserte, töötubasid, etendusi, näitusi, seminare ja palju muud.

    Ameerika Ühendriikide Saatkond ja Pärnu linn on selle festivali raames jõud ühindanud ning korraldajad paluvad kõigil huvitatutel kaasa löömiseks ja lisainfo saamiseks ühendust võtta telefonidel 4440054, 58453331 või e-mailide imbi@raekylavanakool.ee ja piia@raekylavanakool.ee kaudu. Aktuaalset infot nädala ettevalmistustest leiate ka meie facebooki keskkonnast – Pärnu Eestlased America Week ja Raeküla Vanakooli Keskuse koduleheküljelt www.raekylavanakool.ee.


    Info edastas
    Imbi-Ly Tasane
    Koordinaator
    Ameerika nädal Pärnus
    Raeküla Vanakooli Keskus
    MTÜ Selts Raeküla
    4440054
    imbi@raekylavanakool.ee

    VastaKustuta