esmaspäev, 7. märts 2011

Energeetilised sidemed, mis mõjutavad omavahelist suhtlemist.

1 kommentaar:

  1. Neljapäeval, 10 märtsilkell 18.30 toimub Pärnu Keskraamatukogu saalis Kalmer Kase loeng.

    "Energeetilised sidemed, mis mõjutavad laste ja lastevanemate omavahelist

    suhtlemist”.

    Osalusrõõm 7 euri ettemaksuna SEB a/a 10220095828012 „ Enesetäiendajate Selts“ arvele kuni 9. märts k.a või kohapeal 8 Euri

    Saame aimu, millised suhted on pereliikmete vahel hinge tasandil ja kuidas need seosed meile nii toeks kui koormaks vôivad olla.

    *Vanemate ja suguvõsa mõju täiskasvanud lastele

    *Miks mõni pere lastest on “lemmik”?

    *Miks lapsevanem mõnega oma lastest paremini, teisega halvemini läbi saab?

    *Sinu-minu-meie lapsed ja lapselapsed….

    *Miks laps käitub nii…

    Mis on perekonstellatsioonid? Täpsem info Kalmer Kase kodulehel www.armastusruum.ee

    Perekonstellatsioonis tehakse nähtavaks seosed erinevate pereliikmete vahel. Konstellatsioon vôib hôlmata ühte vôi mitut pôlvkonda ja sel moel paljastada alateadlikke sidemeid vanavanemate vôi kaugemate esivanematega. Niimoodi saavad nähtavaks varjatud jôud, mis meid juhivad – mahasurutud tunded, päritud käitumismustrid ja moraalsed hoiakud, alateadlikud seosed, latentsed süütunded, hirm ja foobiad – jôud, mis vôivad olla nii positiivsed kui negatiivsed. Korraga on haigusi, foobiaid ja raskusi vôi suhete purunemist vôimalik môista läbi alateadlike seoste raskete peresaatuste vôi -suhetega.

    Alljärgnev tutvustav info perekonstellatisoonide kohta pôhineb Wilfried Nelles’e eestikeelsest raamatust „Tegelikkuse tervendav jôud ”:

    Nii nagu loodusteaduses eksisteerib välja môiste, on olemas ka meid ümbritsev teadmiste väli, mis näib sisaldavat lôputult informatsiooni kôigest, mis on olnud. Lihtne tôde on see, et me kôik oleme oma vanemate lapsed. Kes iganes nad on, mida iganes nad on teinud vôi tegemata jätnud, kuidas nad üksteist kohtasid, missugused olid olud meie viljastamise ajal ja mis juhtus peale seda …Oluline ja pôhjapanev fakt on see, et need kaks inimest on meie vanemad. Kui me seda fakti ei tunnista ja oma vanemaid sellisena ei vôta nagu nad on, ei aktsepteeri me ka iseennast ja seni kui asjad nii on, ei leia me ka sisemist rahu.

    See sama elu jôgi, mis meis voolab, on voolanud läbi meie vanemate selleks, et jôuda meieni. Ôigupoolest ei pärine elu mitte meie vanematelt, vaid tuleb läbi nende ja niimoodi saab ainukordne muster loodud. Tee tagasi allikani saab minna ainult läbi vanemate. Need on meie juured, sôltumata sellest, kus asub algallikas.

    Kõik huvilised oodatud!

    Enesetäiendajate Klubi

    www.enesetaiendajad.ee

    VastaKustuta