neljapäev, 17. veebruar 2011

Südamelaul 2011

1 kommentaar:

  1. Tere!

    Anname teada, et noorte omaloominguliste laulude konkurss Südamelaul 2011 ja Südamelaulu Sünnipäeva tähistamine lükkub edasi. Põhjuseks haigused, s.h. ka korraldajate ridadades!
    Muutunud on toimumise kuupäev ja koht! Ettevõtmine toimub 5.märtsil Türi Kultuurimajas. Konkursile registreerimise viimane päev on 25.veebruar.
    NB! Juhendis on muudatused sisse viidud.

    Palun levitage seda teavet noorte hulgas, muusikaõpetajatele jt. huvilistele.

    Korraldajate nimel,
    Eve Siilak

    _______________________________________

    Laulukonkursse korraldatakse Eestis mitmeid, showlavadel on välja selgitatud oma superstaarid ja laulutähed. Kesk-Eesti Noorsootöö Keskuse eestvedamisel toimub noorte omaloomingukonkurss alates 2002.a.
    „Südamelaulu” pikaajaline traditsioon on omaloomingu juurde toonud jätkuvalt hulgaliselt noori inimesi üle Eesti. Aegade jooksul on konkursil kõlanud üle 200 omaloomingulise eestikeelse laulu. Noored laulavad lihtsas keeles, väljendades omi mõtteid ja tundeid armastusest, kodust, sõprusest, mõistmisest. Konkursi žürii hindab laule järgmistes kategooriates: Isamaa südames, Südamest südamesse, Ajab südame täis ning Südamelt ära.



    Täpsemalt loe: lisas - Südamelaul 2011 JUHEND.
    Samuti saab konkursi korraldusest ja kontserdist ülevaate kodulehelt www.kenk.ee. Võimalik on Südamelaulu infot otsida ka Facebook'i lehelt - Südamelaul.




    Igaühel on oma südamelaul ....





    Korraldajate nimel:

    Eve Siilak

    Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus
    Lai 33 Paide

    Järvamaa



    5115598

    VastaKustuta