esmaspäev, 21. veebruar 2011

14. märts Kohaliku Omaalgatuse programmi teabepäev

1 kommentaar:

  1. Lugupeetud Kohaliku omaalgatuse programmi huvilised,

    14. märtsil 2011 kell 13.00-16.00 toimub Pärnu Maavalitsuse (Akadeemia 2) II korruse saalis Kohaliku omaalgatuse programmi teabepäev.



    Teabepäeval tutvustatakse Kohaliku omaalgatuse programmi sisu, taotlusvormi täitmist ning aruande koostamist, esitamist, lepingu muudatust.

    Programmist ja programmi muudatustest räägivad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse arenduskonsultant Tiina Loorand ja Pärnu Maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Liina Saar.




    Mittetulundusühenduste tegevuste kaardistamisest ning kuidas panna kokku head projekti taotlust räägib Pärnumaa Ettevõtluse - ja Arenduskeskuse MTÜ-de konsultant Krista Habakukk.




    2011.aastal KOA programmi kevadise taotlusvooru tähtaeg on 1. aprill kell 16.30. Taotlusi ootame Pärnu Maavalitsuse hoones, III korrus tuba 305. Taotlusi võib esitada ka elektroonselt, digitaalselt allkirjastatuna aadressile liina.saar@mv.parnu.ee.




    Kohaliku omaalgatuse programmi eesmärgiks on kohalik areng ja piirkondade konkurentsivõime kasv läbi kogukonna kaasamise ja tugevdamise. Programmi valdkondadeks on:

    a.. kogukonnaliikmete koolitamine ja kohaliku arengu kavandamine;

    b.. kohaliku ajaloopärandi ja traditsioonide väärtustamine;

    c.. kohaliku elukeskkonna parandamine.




    Programmi rakendatakse kogu Eesti territooriumil kahes sihtpiirkonnas:

    1) maapiirkondades (alla 2 500 elanikuga asulad)

    2) linnapiirkondades (üle 2 500 elanikuga asulad Rahvasitkuregistri 01.jaanuari seisuga).

    Taotlusi programmi vahenditest toetuste saamiseks võivad esitada tegutsevad seltsingud (v.a linnapiirkondades), mittetulundusühingud ja sihtasutused, mille liikmeteks või asutajateks on füüsilised isikud.




    Programmi kaudu eraldatud toetuste kasutamise maksimaalne tähtaeg on 12 kuud. Toetuse suurus kohaliku ja maakondliku tähtsusega projektidele on kuni 1 600 (üks tuhat kussada) eurot. Projektidesse peab olema kaasatud taotlejapoolne omafinantseerimine või tema koostööpartnerite poolne kaasfinantseerimine vähemalt 10 % ulatuses projekti kogumaksumusest.

    Menetlemiskorra ja taotlusblanketi leiate EAS-i kodulehelt www.eas.ee.




    Osalemine on tasuta. KOA teabepäevale registreerida tel. 44 79 726 või e-posti aadressil liina.saar@mv.parnu.ee.




    Liina Saar
    Regionaalarengu peaspetsialist
    Pärnu Maavalitsus
    Tuba 305
    44 79 726
    liina.saar@mv.parnu.ee

    VastaKustuta