neljapäev, 4. november 2010

Osale Eesti suurima turvalisusportaali loomisel.

1 kommentaar:

  1. Osale Eesti suurima turvalisusportaali loomisel!

    Turvaveeb.ee on keskkond, mis annab ülevaate turvatooteid ja -teenuseid pakkuvatest firmadest, kelle tegevus seondub turvalisuse, ohutuse ja üleüldise kindlustundega. Olgu teemaks ukselukk kodumajal, kaitserõivastus ohtlikul ehitusobjektil või tipptasemel valvesüsteemi täislahendus - kõik turvatundega seonduv on kasutajate jaoks alati kättesaadav ühest kindlast kohast – Turvaveeb.ee portaalist.

    Turvaveeb - kellele ja milleks?
    Portaali eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust turvalisusega seotud probleemidest ja lahendustest, koondades kõige usaldusväärsemaid ja kvaliteetsemaid turvaseadmeid ning -teenuseid pakkuvad ettevõtted. Ehk teisisõnu – Turvaveeb.ee portaalis on kõik need firmad, kelle toodetele ja teenustele saab olla kindel iga ilmaga ja igal kellaajal.

    Turvaveeb on mitmekülgne!
    Turvaveeb.ee on hariv – portaalis on alati teemakohased uudised, artiklid ja väärt lugemist erinevate turvateemade, -probleemide ja -lahenduste kohta. Tulevikus lisanduvad kindlasti ka videoõpetused, toodete ja teenuste testid ning palju muud interaktiivset ja informatiivset materjali, mis turvaportaali tegevusvaldkonnaga haakub.

    Turvaveeb on alati kättesaadav!
    Üks Turvaveeb.ee portaali eesmärk on pakkuda oma kasutajatele ja klientidele alati võimalikult operatiivset ning sisukat infot. Sellele mõeldes oleme viinud osa oma kliendisuhtlusest ka sotsiaalmeedia kanalitesse – läbi Facebook’i fännilehe saavad kliendid ja kasutajad alati personaalseid sooduspakkumisi ning värsket informatsiooni uute teenuste ja toodete kohta.

    Turvaveebi lahendused Teie ettevõtte jaoks!
    Kui Teie ettevõtte tegevus on seista hea inimeste turvalisuse eest, siis lisage end kindlasti Turvaveeb.ee portaali kasutajaks. Registreerimine on TASUTA, võtab aega vaid paar minutit ning Teie ettevõtte baasinfo on koheselt nähtav kõigile Turvaveeb.ee kasutajatele. Hiljem on Teil võimalus lisada väikese tasu eest juba rohkem infot oma firma ja toodete, teenuste kohta. Küsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust, et saaksime üheskoos leida parima võimaluse edukaks koostööks. Liitu Turvaveebiga siin ja anna oma panus turvalise keskkonna loomiseks!


    e-post: turvaveeb@turvaveeb.ee
    Telefon: +372 5108080

    VastaKustuta