kolmapäev, 10. november 2010

ANATOLI NEKRASSOV PÄRNUS

1 kommentaar:

  1. Pühapäeval, 14. novembil esineb Pärnus Moskva tuntud psühholoog ja kultuskirjanik Anatoli Nekrassov.

    Seminari teema: “MEES JA NAINE”

    Aeg: Pühapäev, 14.nov. kell 17.30 – 19.30

    Koht: Pärnu, hotell “ Strand”, Tammsaare pst 35

    Anatoli Nekrassov on Eestis tuntuks saanud eelkõige oma raamatute “ Emaarmastus”, “Elavad mõtted”, “Lätted”, “Suguvõsa. Perekond. Inimene”, “Egregorid”, “Mees ja naine” jpt kaudu.
    Psühholoog ja kirjanik Anatoli Nekrassov juhendab mitmetes riikides armastuse- ja pereteemalisi seminare. Tema peamine töömeetod on anda inimesele impulss, leidmaks vastuseid enda seest.

    Seminar "MEES JA NAINE” käsitleb paarisuhet, armastust ja armastuse kolmnurka või koguni hulknurka. Kolmnurgad võivad olla erinevad: mees-naine-töö, mees-naine-lapsed, mees-naine-vanemad, mees-naine-sõbrad jne. Kõige suuremat valu tekitavad klassikalised armukolmnurgad, kus paarisuhte paneb proovile teine naine või teine mees.

    Kuidas me ka armastuse kolmnurkadesse ei suhtuks, on need osa meie elust. Me kardame eksida ja tahame kaitsta perekonda võõra sissetungi eest. Sageli see meil ei õnnestu...
    Kas armastatud inimest võib petta, reetmata iseennast?

    Mis on reetmine?

    Kuidas teha kindlaks, kas tegemist on tõelise armastusega?

    Kuidas armukolmnurgast valutult välja pääseda?

    Kuidas jagada end pere ja karjääri vahel?

    Mida kujutab endast armukadedus?

    Loeng on vene keeles, tõlge eesti keelde.

    Osalustasu: ette registreerimisel või tasumisel kuni 12.vnovembrini 150 EEK, hiljem 200 EEK.A/a 10220095828012 Enesetäiendajate Selts. Tasuda võib ka sularahas enne ürituse algust.

    Osalemiseks palume registreeruda aadressil: otsijad@gmail.com

    LISAINFO : Tel. 5015230 Ljudmilla Aman ( vene keeles) www.familia.ee

    Tel. 5295717 Malle Luhar ( eesti keeles) www.enesetaiendajad.ee

    Väljavõtteid Anatoli Nekrassovilt:

    *Elu kõige suurem väärtus on suhted, esmajoones suhted mehe ja naise vahel

    * Kus on see hetk armastuses , mil mehe ja naise suhtesse tekib mõra? Kõik saab alguse lapsepõlvest! Naise , mehe ega tegeliku elu mõtet ei selgitata lastele perekonnas ega ühiskonnas. Seda ei tee keegi - ei perekond, kool, isegi ülikool mitte. Täiskasvanuellu astudes ei tea inimesed, miks ühinetakse paaridesse ja luuakse perekond - nad lihtsalt käituvad nii nagu teisedki. Ja siis ootab igaüks kaaslaselt, et just tema looks selle armastuse ja heaolu atmosfääri, mida loodetakse.

    *Kõik lähedased suhted jätavad jälje inimese informatiivsesse välja ( biovälja).

    *Teine pool vastutab oma tegude eest, kuid teie nendele reageerimise eest. Tähtis ei ole olukord ise, vaid sellest väljumine, sellest sõltuvad edasised sündmused.

    * Kui te muutute, siis te elate, olete alati huvitav, siis muutub ka teie kõrval olev inimene ja siis on ka tema teie jaoks alati huvitav. Pidev liikumine välistab armastuse kolmnurga tekkimise. Nii et looge alati midagi uut.

    VastaKustuta