kolmapäev, 12. mai 2010

Paide Anna Pärnu otsijate klubis.

Reedel, 14 mail, kell 18.30, Pärnu Keskraamatukogu Saal, Akadeemia 3

1 kommentaar:

  1. Enesetäiendajate Klubi teatab, et Teie suurel palvel jagab uuesti oma teadmisi seletamatutest ja arusaamatutest oskustest tervendaja – ravitseja Paide Anna.
    Toimumiskoht: Pärnu Keskraamatukogu Saal, Akadeemia 3
    Toimumiseaeg: Reedel, 14 mail, kell 18.30
    Õhtu teema: “ Oska mõista oma Saatuse Raamatut“
    Osalustasu: 100 EEK võib üle kanda: SEB a/a 10220095828012 ,
    Enesetäiendajate Selts . Selgitusse märkida " 14.mai + üritusele tulija nimi".
    Tasuda võib ka sularahas vahetult ennem ürituse algust.
    Lisalugemine : www.enesetaiendajad.ee
    Osalemiseks palume registreeruda aadressil: otsijad@gmail.com , kuid ootame ka spontaanseid tulijaid.
    Kohapeal võimalus osta raamatut Paide Anna „ Minu külalised“.
    ANNA MERKULOVA
    Viisteist aastat tagasi kohtus paidelanna Anna Merkulova, keda asjaomastes ringkondades tema elukoha tõttu ka Paide Annaks kutsutakse, tulnukatega. See mälestusväärne sündmus äratas seni lihtsat laohoidja ametit pidanud naises salapärased selgeltnägija- ja ravivõimed....
    Lisaks oskus rännata ja infot hankida astraalmaailmas ja Surnute Maailmas; oskus lugeda-tõlgendada –edasi anda inimeste Saatuse Raamatut; võime ja oskus aru saada lindude keelest; võimalus kuulata keha organite omavahelisest juttu; lugeda teiste mõtteid......
    Uskuda või mitte? Valik on vaba...
    OSKA MÕISTA OMA SAATUSE RAAMATUT
    Suur oskus on elada oma saatusega, osata lugeda oma saatuse raamatut, mitte piiluda siit ja sealt, et naabrinaisel on ikka parem elu. «Kui saatuse raamat on kõrval, tunnete vähimastki rõõmu, näiteks õunast, mille ostate,» selgitab Anna. «Mõni ostab lennuki, aga rõõmu ei ole, pole tema saatus.» Anna ütleb, et kui inimene pole oma saatusega rahul, on raamat läinud kaotsi. «Üle 80 protsendi ei ela oma saatusega,» väidab ta. «Mina olen ainus maailmas, kel on võime saatuse raamatut lugeda, kui inimene annab loa, asun tema raamatut otsima.»
    Kõrvuti reaalse maailmaga, kus saab asju katsuda, näha ja maitsta, on maailm, mida ei saa alati seletada. Või siiski? Ootame huvilisi kohtumisele!

    VastaKustuta