Elav toit Tea, et toit on sinuga suhtleja. Ta imab endasse nii positiivseid kui negatiivseid emotsioone. See toit, mis on käinud käest kätte palju kordi, on reeglina nii reostatud, et ta esialgne väärtus(energia) ei pääse löögile. Kõige rohkem reostab toitu inimeste kasumitaotlus. Kasuahnest kauplemisest jääb teadmine, et peteti nii ennast kui teist. See teadmine on stress. Mida rohkem läbib toit erinevaid „kasulikke” etappe, seda stressirohkemaks ehk mürgisemaks see muutub. Esitleme mõningaid nendest etappidest:
1. Talunik kempleb kokkuostjaga hinna pärast.
2. Kokkuostja kempleb edasimüüjatega.
3. Toidu töötleja ehk tööline kempleb oma palga pärast oma ülemusega.
4. Toidu töötleja näeb vaeva selleks, et toit oleks välimuselt ahvatlev. Selleks peab ta toidule lisama toiduvärve. Omahinna alandamiseks kasutatakse sünteetilisi aineid.
5. Selleks, et toitu saaks kaua müüa, peab seda töötlema säilitusainetega. Toit, mis on oma eluea ära elanud, närbub ja mädaneb. See on tema märguanne tema surmast ja vihje, et ta on inimesele söömiseks kõlbmatu. Säilitusainetega luuakse illusioon, et toit on elus.
6. Peaaegu maitsetu ehk olematu energiaga toit vajab selleks, et seda edukalt müüa, maitsetugevdajaid. Maitsetugevdajad ei tee toitu maitsvamaks, vaid teevad teie suus olevad maitseretseptorid ülitundlikuks, luues illusiooni toidu tugevast maitsest. Sellisel toidul lõhn praktiliselt puudub. Maitsetugevdaja E 621 lõhub teie silmanärve, tekitab psoriaasi, kahjustab maksa. Kui vaevute uurima, siis leiate, et enamus müügilolevatest liha- ja kalatoodetest on selle ainega töödeldud.
7. Toidu müüja kempleb oma palga pärast kaupluse omanikuga.
8. Kaasaegsed uued kauplused on ehitatud nii, et nende välispiirdeid koosnevad sünteetilisest soojustusest ja PVC plekist. Need materjalid ei lase energiat läbi. Tulemuseks on, et toit ei saa suhelda väliskeskkonnaga, ennast uuendada. Ta on kui ajast mahajäänu. Kõik selles hoones toimunu jääb selle hoone sisse (hoones looduslik energeetiline läbipuhutavus ehk looduse puhastav toime puudub) ja salvestub toidusse.
9. Kilesse pakendatud toit, kaasaarvatud plastpudelisse villitud joogid on sellest hetkest, kui need pakendatakse, juba ajast maha jäänud ehk energeetiliselt vananenud.
10. GMO ehk geneetiliselt muundatud taim. Iga taim sisaldab oma looduslikku energeetilist väärtust. Meie isu selle taime söömisest saab täis siis, kui oleme selle taime poolt pakutava energia kätte saanud. GMO taimed kasvatatakse vormiliselt suureks, energeetiline väärtus ehk sisu võrreldes muundamata taimega jääb kas samaks või langeb. GMO taimes on vormi ja sisu tasakaal rikutud. Et seda taime süües teie isu täidetud saaks, peab seda rohkem sööma kui muundamata taime. Tulemuseks on liigne kehakaal.
Elav toit
VastaKustutaTea, et toit on sinuga suhtleja. Ta imab endasse nii positiivseid kui
negatiivseid emotsioone. See toit, mis on käinud käest kätte palju kordi,
on reeglina nii reostatud, et ta esialgne väärtus(energia) ei pääse
löögile.
Kõige rohkem reostab toitu inimeste kasumitaotlus. Kasuahnest kauplemisest
jääb teadmine, et peteti nii ennast kui teist. See teadmine on stress.
Mida rohkem läbib toit erinevaid „kasulikke” etappe, seda
stressirohkemaks ehk mürgisemaks see muutub.
Esitleme mõningaid nendest etappidest:
1. Talunik kempleb kokkuostjaga hinna pärast.
2. Kokkuostja kempleb edasimüüjatega.
3. Toidu töötleja ehk tööline kempleb oma palga pärast oma ülemusega.
4. Toidu töötleja näeb vaeva selleks, et toit oleks välimuselt ahvatlev.
Selleks peab ta toidule lisama toiduvärve. Omahinna alandamiseks
kasutatakse sünteetilisi aineid.
5. Selleks, et toitu saaks kaua müüa, peab seda töötlema säilitusainetega.
Toit, mis on oma eluea ära elanud, närbub ja mädaneb. See on tema
märguanne tema surmast ja vihje, et ta on inimesele söömiseks kõlbmatu.
Säilitusainetega luuakse illusioon, et toit on elus.
6. Peaaegu maitsetu ehk olematu energiaga toit vajab selleks, et seda
edukalt müüa, maitsetugevdajaid. Maitsetugevdajad ei tee toitu
maitsvamaks, vaid teevad teie suus olevad maitseretseptorid ülitundlikuks,
luues illusiooni toidu tugevast maitsest. Sellisel toidul lõhn
praktiliselt puudub. Maitsetugevdaja E 621 lõhub teie silmanärve, tekitab
psoriaasi, kahjustab maksa. Kui vaevute uurima, siis leiate, et enamus
müügilolevatest liha- ja kalatoodetest on selle ainega töödeldud.
7. Toidu müüja kempleb oma palga pärast kaupluse omanikuga.
8. Kaasaegsed uued kauplused on ehitatud nii, et nende välispiirdeid
koosnevad sünteetilisest soojustusest ja PVC plekist. Need materjalid ei
lase energiat läbi. Tulemuseks on, et toit ei saa suhelda
väliskeskkonnaga, ennast uuendada. Ta on kui ajast mahajäänu. Kõik selles
hoones toimunu jääb selle hoone sisse (hoones looduslik energeetiline
läbipuhutavus ehk looduse puhastav toime puudub) ja salvestub toidusse.
9. Kilesse pakendatud toit, kaasaarvatud plastpudelisse villitud joogid on
sellest hetkest, kui need pakendatakse, juba ajast maha jäänud ehk
energeetiliselt vananenud.
10. GMO ehk geneetiliselt muundatud taim. Iga taim sisaldab oma
looduslikku energeetilist väärtust. Meie isu selle taime söömisest saab
täis siis, kui oleme selle taime poolt pakutava energia kätte saanud. GMO
taimed kasvatatakse vormiliselt suureks, energeetiline väärtus ehk sisu
võrreldes muundamata taimega jääb kas samaks või langeb. GMO taimes on
vormi ja sisu tasakaal rikutud. Et seda taime süües teie isu täidetud
saaks, peab seda rohkem sööma kui muundamata taime. Tulemuseks on liigne
kehakaal.
Argo Vilberg