pühapäev, 19. juuli 2009

Elav toit: mis see on?

Vaata ka : http://www.elavtoit.com/ Portaal on loodud tootja ja tarbija otsesuhtluseks.

1 kommentaar:

  1. Elav toit
    Tea, et toit on sinuga suhtleja. Ta imab endasse nii positiivseid kui
    negatiivseid emotsioone. See toit, mis on käinud käest kätte palju kordi,
    on reeglina nii reostatud, et ta esialgne väärtus(energia) ei pääse
    löögile.
    Kõige rohkem reostab toitu inimeste kasumitaotlus. Kasuahnest kauplemisest
    jääb teadmine, et peteti nii ennast kui teist. See teadmine on stress.
    Mida rohkem läbib toit erinevaid „kasulikke” etappe, seda
    stressirohkemaks ehk mürgisemaks see muutub.
    Esitleme mõningaid nendest etappidest:

    1. Talunik kempleb kokkuostjaga hinna pärast.

    2. Kokkuostja kempleb edasimüüjatega.

    3. Toidu töötleja ehk tööline kempleb oma palga pärast oma ülemusega.

    4. Toidu töötleja näeb vaeva selleks, et toit oleks välimuselt ahvatlev.
    Selleks peab ta toidule lisama toiduvärve. Omahinna alandamiseks
    kasutatakse sünteetilisi aineid.

    5. Selleks, et toitu saaks kaua müüa, peab seda töötlema säilitusainetega.
    Toit, mis on oma eluea ära elanud, närbub ja mädaneb. See on tema
    märguanne tema surmast ja vihje, et ta on inimesele söömiseks kõlbmatu.
    Säilitusainetega luuakse illusioon, et toit on elus.

    6. Peaaegu maitsetu ehk olematu energiaga toit vajab selleks, et seda
    edukalt müüa, maitsetugevdajaid. Maitsetugevdajad ei tee toitu
    maitsvamaks, vaid teevad teie suus olevad maitseretseptorid ülitundlikuks,
    luues illusiooni toidu tugevast maitsest. Sellisel toidul lõhn
    praktiliselt puudub. Maitsetugevdaja E 621 lõhub teie silmanärve, tekitab
    psoriaasi, kahjustab maksa. Kui vaevute uurima, siis leiate, et enamus
    müügilolevatest liha- ja kalatoodetest on selle ainega töödeldud.

    7. Toidu müüja kempleb oma palga pärast kaupluse omanikuga.

    8. Kaasaegsed uued kauplused on ehitatud nii, et nende välispiirdeid
    koosnevad sünteetilisest soojustusest ja PVC plekist. Need materjalid ei
    lase energiat läbi. Tulemuseks on, et toit ei saa suhelda
    väliskeskkonnaga, ennast uuendada. Ta on kui ajast mahajäänu. Kõik selles
    hoones toimunu jääb selle hoone sisse (hoones looduslik energeetiline
    läbipuhutavus ehk looduse puhastav toime puudub) ja salvestub toidusse.

    9. Kilesse pakendatud toit, kaasaarvatud plastpudelisse villitud joogid on
    sellest hetkest, kui need pakendatakse, juba ajast maha jäänud ehk
    energeetiliselt vananenud.

    10. GMO ehk geneetiliselt muundatud taim. Iga taim sisaldab oma
    looduslikku energeetilist väärtust. Meie isu selle taime söömisest saab
    täis siis, kui oleme selle taime poolt pakutava energia kätte saanud. GMO
    taimed kasvatatakse vormiliselt suureks, energeetiline väärtus ehk sisu
    võrreldes muundamata taimega jääb kas samaks või langeb. GMO taimes on
    vormi ja sisu tasakaal rikutud. Et seda taime süües teie isu täidetud
    saaks, peab seda rohkem sööma kui muundamata taime. Tulemuseks on liigne
    kehakaal.

    Argo Vilberg

    VastaKustuta